Activitatea INTelterm

    INTelterm Consulting este o companie cu capital privat a carei activitate de baza consta in:

         consultanta in domeniul ingineriei sistemelor termice si a instalatiilor industriale
         elaborarea de proiecte tehnice, documentatii de executie si obtinere de avize
         productia si furnizarea de echipamente termice
         executia lucrarilor sistemelor termice si a instalatiilor industriale

    INTelterm Consulting este o companie dinamica si in plina dezvoltare, recunoscuta pentru profesionalismul si capacitatea de abordare a proiectelor investitionale din domeniile sistemelor termice, instalatiilor tehnologice, automatizarilor industriale.

    Firma ofera o gama larga de servicii, intervenind in toate fazele de derulare a unui proces investitional, de la diagnosticarea preinvestitionala a functionarii sistemelor pina la punerea in functiune si asigurarea de revizii periodice si service post-garantie. Echipamentele furnizate de noi raspund la cele mai exigente cerinte pentru functionare.

    INTelterm Consulting vine in intimpinarea investitorilor institutionali din tara si strainatate, adaptindu-si continuu oferta de produse si servicii la dinamismul dezvoltarii pietei tehnicii de profil, la modificarea legislatiei romanesti si corelarea acesteia cu standardele europene. Toate activitatile firmei sunt in concordanta cu responsabilitatile sale in raport cu investitori, salariati, colaboratori si opinia publica precum si cu preocuparile sale pentru dezvoltarea si utilizarea optima a resurselor naturale si pentru respectarea cerintelor ecologice.

    Sediul firmei este in Cluj-Napoca, centrul comercial si industrial al Transilvaniei.

    Activitatile se deruleaza cu preponderenta in Transilvania, dar nu sunt stabilite limitari geografice referitoare la amplasarea sistemelor ce fac obiectul aplicatiilor dezvoltate, achizitionarea si livrarea componentelor, interventia pentru punere in functiune sau service.

    Echipele de lucru INTelterm sunt formate din specialisti experimentati si motivati spre atingerea obiectivelor firmei.
Managerii sunt specializati prin urmarea cursurilor postuniversitare si a programelor de doctorat iar membrii echipelor de lucru frecventeaza regulat cursuri de specializare organizate de firmele producatoare de echipamente in Danemarca, Germania, Franta.


Printre altele, INTelterm este partenerul dumneavoastra in domeniile:
     Furnizarea de echipamente in domeniul termotehnic: cazane, arzatoare, schimbatoare de caldura cu placi , module de puncte termice automatizate (pentru incalzire si/sau preparare apa calda menajera), pompe, statii de hidrofor, sisteme de expansiune - adaos, sisteme de automatizari, monitorizare si telegestiune- traductoare si senzori, debitmetre, contoare de energie termica, presostate, etc.;
     Proiectarea de sisteme termotehnice, centrale termice, puncte termice, automatizari, sisteme de monitorizare si telegestiune, etc..