cum a inceput ...

    Adrian Pocola, fondatorul Intelterm Consulting si Calin Crisan, partener, s-au intalnit in 1993, fiind colegi in cadrul colectivului de proiectare al Institutului de Cercetare si Productie pentru Industria Alimentara si Frigorifica S.A. Cluj-Napoca.

    Adrian Pocola este absolvent al Facultatii de Tehnologia Constructiilor de Masini din cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca, promotia 1993. Dupa perioada in care a fost inginer cercetator gr. III in cadrul Institutului de Cercetare si Productie pentru Industria Alimentara si Frigorifica S.A. Cluj-Napoca, s-a dedicat timp de 4 ani aprofundarii studiilor universitare, obtinand titlul de Master of Science in 1997 si cel de Doctor inginer in anul 2004. A participat la numeroase cursuri de specializare organizate de institute europene de renume si a publicat peste 20 de lucrari stiintifice. In anul 2001 a infiintat Intelterm Consulting transformand un vis si o pasiune intro poveste de succes.

    Calin Crisan este absolvent al Facultatii de Automatizari din cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca, promotia 1992. A acumulat o vasta experienta in domeniul sistemelor de automatizare si monitorizare a proceselor industriale, colaborand in decursul anilor cu lideri in domeniu, printre care amintim Siemens si National Instruments.


Echipa INTelterm

    Actuala echipa Intelterm este cladita pe fundamentul unei indelungate prietenii ce depaseste limitele activitatii profesionale. Este legata de multe si frumoase amintiri si cu fiecare zi ce trece se adauga altele noi, intrun exercitiu ce presupune incredere, munca, tenacitate, profesionalism.


  Sediul INTelterm